torsdag 15 augusti 2024

Vecka 29

Sista veckan innan semestern! Veckan jag fasat för sedan semesterplaneringen blev klar, trots att jag själv sagt okej till förutsättningarna. Det var tack och lov en lugn vecka och jag kunde beta av det mesta på alla fronter och ge min kollega bra förutsättningar när han kom tillbaka. Trots det så var det definitivt sista gången jag går med på att vara helt ensam, man vet ju aldrig.

På fredagen så var Jonas och Axel och fiskade regnbåge i Tollerupssjön under tiden jag jobbade. En överlycklig Axel tog där sin första regnbåge helt själv! 1,21 kg och första fisken på hans egna nya spö. Det var en stolt kille som kom och hämtade mig på jobbet sedan. Från Höör åkte vi direkt till Höja och lämnade Axel hos farmor och farfar för övernattning. Vi hade nämligen bokat bord på nya tapasstället Enje för att fira in min semester. Först tog vi en drink i baren på Radisson och sen gick vi dit och beställde för mycket mat, men väldigt gott var det!

Lördagen var en lugn dag, vi hade fått order om att inte komma för tidigt och hämta Axel så vi gjorde lite ärenden först innan vi hämtade honom efter lunch. På söndagen blev det ett besök på stranden. Axel älskar att vara vid vattnet och plaska och leka, men han vill inte vara särskilt långt ut i vattnet. Det är ganska skönt, man släpper såklart honom inte med blicken men man kan faktiskt sitta ner och övervaka honom. Misstänker att det kommer ändras om något år dock!

Viktigt projekt under veckan: pyssla presenter. Gammelfarfar fick en grävmaskin och morfar fick en gädda!

Cosmopolitan såklart. Carrie Bradshaw made me do it.

Mums!

Promenad ner till ån innan hemfärd från Höja.


Gräver hål och fyller med vatten.

🌊