söndag 6 juli 2014

Fotbollsänka

Med den här luftfuktigheten blir man svettig bara av att tänka på att kanske röra sig! Annars går det inte att gnälla på vädret de senaste dagarna, soligt, varmt och fint. Igår var vi först i Ängelholm för lördagsfika och melodikryss. Efter det blev det en tur till Jonstorp och marknaden där. Köpte lite serietidningar, snacks och saft innan vi gav upp och bestämde oss för att åka och bada. Valet föll på Domsten, så nu har jag sett det också. Ungefär som Ekängen, fast utsikt över havet istället för Roxen. Fint men inte så spännande alltså. ;)

Idag är jag fotbollsänka då Jonas är i Göteborg, och jag började dagen med att köpa glass och sätta mig vid havet med en bok. Tänkte ta en längre promenad efter det, men så fort man kom en bit bort från havet var det så varmt att jag struntade i den tanken. Cyklade runt lite på söder innan jag gav upp och begav mig hem, och detta utan att känna mig vilse! Det går framåt för lokalsinnet.

Norra hamnen för några dagar sedan

Tagen med mobilkamera så kvalitén är inte den bästa. Men man får ändå en uppfattning om hur disigt det är idag, Danmark är suddigare än vanligt

Meningen med marknader!

Inga kommentarer: