måndag 23 februari 2015

Nytillskott

Underbart överkast gjort av pappas farmor. Det är inte utan att jag undrar var dessa gener tog vägen. Det enda jag lyckades lära mig på syslöjden var korsstygn och att trä maskinen. Tror att läraren tyckte jag var ett hopplöst fall, haha.

 Julklapp från mamma och pappa, helt perfekt! Nu slipper vi ha knivarna liggandes huller om buller i en låda. 


Annars? Alla hjärtans dag firade vi genom att laga porterstek och spela GTA San Andreas halva natten. Spel och att lägga mycket tid på mat - en ganska bra sammanfattning av vårt förhållande! Jag har också varit på ett virrigt och smått otrevligt besök hos barnmorskan. Jag skulle förnya ett recept och hade lyckats förtränga hur ifrågasatt man kan känna sig i den situationen. Dessutom lyckades hon med konststycket att vara otroligt hårdhänt när hon kollade blodtrycket, det var nästan imponerande! Nej, nästa gång blir det en annan mottagning. Det kändes inte alls bra.

Förra veckan hade Jonas sportlov så vi passade på att besöka mina föräldrar i några dagar. Dessutom träffade jag Nathalie för första gången på alldeles för länge, och hade en trevlig pubkväll med ett gäng kompisar i Linköping. Allt som allt ett mycket trevligt besök i Östergötland!

Nu ska jag göra en stor kopp te. Det är grått och regnigt och jag har frusit halva dagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt! Då behöver inte jag undra var mina sömmerskegener tog vägen...

Sofie - Livet på landet med två små sa...

Vad snyggt!

Förstår inte dom som liksom slänger ihop en tröja eller en gardin eller vad det nu är dom lyckas med!

Sv: Ja hög musik så slipper man tänka på alla andra i gymmet! Dom liksom försvinner!