måndag 8 juli 2024

Vecka 27

Lugn vecka på jobbet för min del, inga katastrofer. Mycket debitering och därmed lite övertid men det var egenvalt. På tisdagen hade vi utan att Axel visste om det bestämt lekträff med en av hans bästa kompisar på Leos lekland. Axel som aldrig varit på lekland förr fattade ingenting när vi kom dit men blev supertaggad när han såg insidan, och ännu mer när han såg Emilio. Vi var där i ungefär två timmar och de var inte stilla många sekunder under den tiden.

I fredags bjöd Glenn och Zandra in till en liten AW i deras nya fantastiska lägenhet. Hur trevligt som helst. Axel var otroligt nöjd, dels fick han träffa sin favorit Glenn och dels fick han spela lego-spel på deras playstation!

Onsdag till lördag har Axel haft fotbollsskola på förmiddagarna och har haft hur kul som helst! Det har varit lekar, övningar, matchspel, fika och överraskningar. I lördags var det avslutning, tyvärr i ösregn men barnen brydde sig knappast om det. Det hela avslutades med prisutdelning, alla barn fick diplom, medalj, godis, vattenflaska och en fotboll och Axel är väldigt stolt över sin medalj. På eftermiddagen hade han önskat regnbågsfiske så vi åkte till Örkelljunga, han och Jonas fiskade och så grillade vi korv till middag. Söndagen bestod i vanlig ordning mest av att förbereda inför kommande vecka: tvätt, städ, storhandling och även träning för mig samt fiske för Jonas. Två veckor till, sen semester...

På måndagen kom jag hem till att Axel hade ritat hela familjen


Ständig pysselverkstad vid skrivbordet

Nöjda barn

Så trevligt

Axel ❤️ Glenn

Avslutning och prisutdelning

Stolt

Far och son ❤️


Vanlig grillkorv till Axel, ramslökskorv till oss vuxna

Experthjälp med pannkakssmeten

Inga kommentarer: