måndag 16 juni 2014

Byråkratiröra

Att ha koll på sin egen verksamhet verkar ibland vara för mycket begärt. Öresundskraft tyckte att vi skulle dubbelkolla med Helsingborgshem så att vi inte av misstag sagt upp någon annans elnätsavtal när vårt startades, och skyllde på att Lantmäteriet ibland blandar ihop lägenhetsnumren. Spontant känner jag att det borde Öresundskraft själva ha koll på eftersom det är de som äger elnätet i Helsingborg, men vad vet jag...
EON var inte mycket bättre när de tyckte att jag skulle ringa Öresundskraft för att flytta elavtalet. Trots att jag tidigare fått instruktioner från just EON att ta reda på anläggningsid och sedan höra av mig igen.

Det har varit en enda röra, men nu ska allt vara färdigt. Adressändring är gjord, el- och bredbandsavtal flyttade, försäkringar och elnätsavtal avslutade och tecknade. Det är nära nu.

Annars då? Jo, MIN UPPSATS ÄR GODKÄND! Jag som haft en självförtroendekris större delen av vårterminen har lite svårt att ta in det. Jag klarade av det där som kändes oöverkomligt i vintras. Jag är kanske inte så jäkla tokig ändå... :)

Hängde på BQ i fredags. Någon sa duckface och denna bild hände, haha! 
Vi är så snygga!

1 kommentar:

Sofie - Livet på landet med två små sa...

Så trist med företag som tycker kunderna ska göra deras jobb. vi hade en liknande grej på jobbet med ett taxiföretag... Nej är man kund ska man vara just KUND och inget annat. Jobbet är deras jobb!

Nu närmar sig flytten med stormsteg förstår jag! Sommar i helsingborg för er, spännande!

Sv: Ja nu känns det nästan som att han aldrig ska bli pigg. Men febern har gått ner, nu är det bara börja äta bra igen som gäller... :( Segt värre detta...