onsdag 4 juni 2014

Nu kan jag andas igen

ÄNTLIGEN! Jag har lagt fram min kandidatuppsats, och även om jag har lite kompletteringar att göra så är det jobbigaste över. Jag kan andas lugnt igen, något jag inte kunnat på nästan en vecka känns det som. Har varit så otroligt nervös vilket ledde till ett litet sammanbrott igår, men jag överlevde seminariet och nu är jag mest stolt. Jag gjorde det, jag har på egen hand skrivit en uppsats på C-nivå! :)

Det är lustigt. Detta kändes så avlägset hösten 2011, men nu känns det som det var igår som ungefär 60 förväntansfulla (och nervösa) själar satt på uppropet i C-huset.

Efter seminariet åt jag och Isabell lunch på stan, väldigt trevligt då vi läst olika inriktningar och knappt setts på hela terminen. På kvällen blev jag sedan bortskämd av Jonas som lagade smörstekt gös, färskpotatis och vitvinssås.

Nu när detta är gjort kan jag koncentrera mig på flytten. Vi hämtade nycklarna och fick se lägenheten för första gången i fredags och nu längtar vi ännu mer. Den är otroligt fin! Vi hade höga förväntningar eftersom vi visste att den skulle vara helt nyrenoverad, men köket lyckades faktiskt överträffa alla förväntningar. Ser fram emot att inviga det!

2 kommentarer:

Anna sa...

Stort grattis till både uppsats och lägenhet!:)

Sofie - Livet på landet med två små sa...

Riktigt snygg lägenhet! Skönt att kunna andas ut och fokusera på nästa sak!

Sv: HATAR att handla kläder och har alltid gjort, haha. Hittar sällan ngt som passar. Emil säger alltid: du kan ju inte vara den enda i världen som ser ut som du! Men när man testar kläder känns det så, haha!

Ha en fin söndag!