torsdag 28 april 2016

It's alive!

På väg hem från intervjun i Höör funderade jag mest på vad jag kunde sagt annorlunda. Jag var helt säker på att jag inte skulle få jobbet. Men ibland har man fel och tur är det. Nu har jag snart fullgjort min tredje månad på kommunhuset och det känns helt rätt. Jag har ett gäng fasta arbetsuppgifter och resten varierar beroende på var kommunen befinner sig i det övergripande arbetet - jättekul! Sedan blir det inte sämre av att jag sitter i en hysteriskt rolig korridor. Det går inte en dag utan gapskratt.

Det är så otroligt skönt att ha något att göra. Och att ha en inkomst. Nu låter det mer dramatiskt än vad det var, men: den som säger att pengar inte gör en lycklig har aldrig varit utan. Det är så många stenar som släppt från mina axlar att det nästan är löjligt.

 Vi har köpt bil! Det blev en Peugeot 307 och vi är jävligt nöjda. Inte jätteliten men ändå smidig, precis lagom när man bor mitt i stan.


Fick storstryk i biljard en helg, men jag var i alla fall snygg under tiden!

Tog en tura för några veckor sedan.

Två av den senaste tidens pärlprojekt, gamla klubbmärket och Raincoat Killer.

Från gårdagens promenad vid Fria Bad.

3 kommentarer:

Sofie - Livet på landet med tre små sa...

Pengar och bra inkomst gör en hel del. Att slippa fundera sönder varje beslut och att kunna unna sig saker är guldkorn som gör livet lite lättare om jag får säga vad jag tycker.
Härligt med bil!

Sv: Jag har vinterjackan framme än. Vågar inte hänga undan den än. På morgonen när man traskar bort till bussen är det allt annat än varmt... Nej nu får detta väder ta och ge sig!
Var är SOLEN och var är plusgraderna som är mer än ensiffrigt?!

Sofie - Livet på landet med tre små sa...

Sv: Jaågade mor så jag inte skulle missa det!
Ses på torsdag? <3

Johan sa...

Biljard är kul.