söndag 7 januari 2018

Ryggskott

Jag har definitivt haft roligare dagar än de senaste. I tisdags var jag stel i ryggslutet på kvällen men det gick över under natten. Runt lunch på onsdagen började jag dock bli stelare och stelare och få allt ondare igen, och på torsdagen kom jag knappt ur sängen. Det var bara att ge upp, stanna hemma från jobbet och ringa vårdcentralen, och som tur var fanns det en ledig tid på deras fysioterapimottagning redan på fredagen.

Självklart gjorde jag sjukgymnasten lite konfunderad. Dels tyckte han att det satt lite långt ner och så fanns det visst saker som tydde på nervpåverkan, även om det mesta inte tydde på det. Men i slutändan landade det i ryggskott. Fick några övningar att göra och en order om att "köpa voltaren och dubbla dosen i några dagar, men säg inte det till apotekspersonalen", haha. Övningarna har gjort nytta men jag har fortfarande lite ont och har inte full rörlighet. Det ska bli spännande att se om jag kan komma iväg till jobbet imorgon.

Tack och lov att detta skedde nu, när Jonas fortfarande har jullov. Hade inte klarat mig själv.


Behöver något att skratta lite åt, så det får bli denna!
 Jag och Linn, eller surpuppa 1 och surpuppa 2, på klassfotot i åttan.

1 kommentar:

Sofie - Livet på landet med tre små sa...

AJ! Din stackare!!
Hoppas det gett med sig nu!

SV: fattar fortfarande inte hur mor orkade! Vilket jobb hon la ner på det! Hon gjorde ju det av stora byggen och inte 24 små saker som det är i en av dagens kalendrar!

Åh men då har du en fin soffa på gång iallafall!
Vi har mor och fars gamla men just nu ingen aning var den ska vara....

Fattar fortfarande knappt att jag har en NY BIL! Sjukt! Men så kul!