torsdag 31 mars 2011

Trött!

Jag är trött som en gnu. Idag kl 08.00 släpptes SOF-biljetterna, så vid lunchtid igår var det vi som parkerade oss i C-huset. Det var tidvis lite segt, framförallt runt 4-5, då reglerna säger att man inte får sova i skolans lokaler. Men med hjälp av böcker, korsord (ok, det var bara jag), brädspel, Worms och underhållning av LiTHe Blås gick tiden ändå ganska fort. Vi satt för övrigt mitt emot Moderata Studenter och jag kan bara konstatera att deras musiksmak är helt värdelös. Ett tag var jag sugen på att gå fram och be dem spela "Svarta gänget" med Björn Afzelius istället*.

Runt 09 fick vi äntligen våra biljetter, och sen åkte jag och Jonas hem till mig och tog en tupplur. Fick i alla fall 2,5 timmar sömn innan det var dags att bege sig till mäklaren och skriva på lite papper och få nycklarna. Var sedan en sväng i lägenheten och jag upptäckte en sak jag inte sett förut: rummet är lite asymmetriskt. Jag älskar det! :D

Nu sovdags. Imorgon föreläsning 10-12, och sen ska jag nog sätta mig i biblioteket och plugga lite. Godnatt!


*Alla som förstår det roliga räcker upp en hand!

1 kommentar:

matilda sa...

Åh taaaack för grattandet!!!

Har ju aldrig vart med om en SM-final... JAG FATTAR DET BARA INTE.. Det känns så osannolikt att det är int sant... TRÖGO JAG ;)