lördag 28 maj 2011

Sommarlov!

Nu har jag sommarlov fram till den 22/6. Skönt att vara ledig lite innan jag börjar jobba. Den tiden ska ägnas åt att ta det lugnt, umgås, grilla, sola, bada och givetvis Blåvik, måste ju visa det för Jonas. Tror han mest ser fram emot att fiska, men han får fan rensa fisken själv! ;)

2 kommentarer:

Sofie - Mamma till de två sa...

sv: hade det inte varit för att jag bloggat så länge som lillgarden.blogg.se så hade jag bytat men känns så trist att börja om.. vill ha kvar alla mina gamla inlägg ju. Blev en gratis design så länge. tålamodet och tiden är inte den bästa med två små barn så får ta det där en annan dag. Kan inget alls om HTML eller sånt så får sitta med hjälpsidor hela tiden så tar en jäkla tid för mig, haha.

Du får ta och låna mina monster en dag så glömmer du kanske bebistankarna, haha :) nej men förlossningar är rätt så intressanta ur många synvinklar :)

Vad pluggar du till förresten?

matilda sa...

Åh vad skönt!!

sv. Okej, ja det kan jag tänka mig. Hehe, låter steget ännu vuxnare att flytta till helt egen lägenhet ;D Men vad kul att ha bott med så bra människor runtomkring, önskar det blir så för mig också! (Troligen flytt till studentkorridor när jag väl börjar plugga)