måndag 5 maj 2014

Överraskningar

I början av förra veckan var vi ute på stan för att leta klänning till mig. Hittade en som var jättefin, som satt helt perfekt och som passade perfekt till bröllopet vi ska på i sommar, men när jag tittade på prislappen grät jag lite inombords och hängde tillbaka den. Den kostade nämligen nästan dubbelt så mycket som min budget tillät. Letade vidare men dels var utbudet otroligt dåligt, och med den första klänningen i bakhuvudet var det inte mycket annat som dög. Så jag gav upp och tänkte att jag försöker igen nästa vecka.

Det fick jag dock aldrig chans att göra. I fredags morse hade jag stränga order om att jag inte fick gå upp, jag skulle få frukost på sängen. Det fattades lite saker så Jonas sprang iväg och handlade och ockuperade sedan köket medan jag låg och läste. När frukosten sen serverades så följde det med ett paket, och jag fattade ingenting. Vad hade han nu hittat på? Förvåningen blev inte mindre när jag öppnade paketet, för där i låg klänningen! Han hade alltså memorerat vilken storlek jag hade testat, och sedan sprungit och köpt den innan han gick till hemköp. Och verkligen sprungit, för att jag inte skulle börja undra varför det tog längre tid än normalt... :)

Fina klänningen! Jag är ganska bortskämd :)


På lördagsmorgonen var det sedan Sofies tur att få sig en överraskning. Hon hade tänkt sig en lugn helg, men strax efter kl 09 klampade det in ett gäng tjejer som hade en helt annan plan: det var dags för möhippa! Vi skålade lite och tvingade på Sofie den värsta kombination av färger hon vet, rött och rosa, och sedan bar det av till första aktiviteten.

Sofie och Sir Edward, också känd som snigel-Edward


Efter en ridlektion åt vi lunch i Eriks trädgård, lekte lite lekar och sedan begav vi oss mot Tranås igen. Här tävlade vi lite, jag och Sarah mot Sofie och Malin. Vi fick en lista på saker vi skulle leta upp och dokumentera på bild, och för att vi inte skulle kunna fuska och dela upp oss var en av oss tvungna att vara med på bilden. Jag och Sarah var snabbast, men Sofie och Malin hittade snyggast kille så båda paren vann var sitt kinderägg.

 Sarah har nog aldrig varit så lycklig över att hitta en grill :D


Efter detta blev det ett besök på Badhotellets relaxavdelning. Vi badade i en extremt varm badtunna utomhus, en lite mer normalt tempererad bassäng inomhus och Sofie fick en massagebehandling. Efteråt var det ett gäng kokta kräftor (så kändes det i alla fall) som gjorde sig redo för middag på Strandbaren. Efter en väldigt trevlig middag kastade jag in handduken pga en extrem huvudvärk, och de andra gick vidare. Allt som allt en väldigt rolig dag, och jag tror och hoppas att även "offret" tyckte det. :D


Avslappnade och smått kokta tjejer, bild snodd från Sofies blogg

1 kommentar:

Sofie - Livet på landet med två små sa...

Vilken kille du har! Lite svårt att se framför mig hur Jonas springer men vilken prestation han gjort! Förtjänar stor guldstjärna i ämnet: pojkvän!

Sv: Ja det finns ju inte EN pokemon precis. Men skickade han till fredrik som till och med hade filmer att visa och en liten snabbkurs!