söndag 15 juli 2018

SEMESTER!

Förra veckan jobbade jag långa dagar och hade mycket att göra. Denna vecka har varit väldigt lugn så jag har kunnat känna timme för timme hur min hjärna långsamt stängde av. Nu ska det bli väldigt skönt med 4 veckors semester.

Utöver att den var lugn på jobbet har veckan även innehållit trevligheter utanför jobbet. I tisdags firade vi svägerskans födelsedag och i torsdags såg vi Thåström på Sofiero. Fantastiskt som alltid!

Idag får vi besök av ett par kompisar. Det blir ett snabbt besök på stan och sen ska vi hem till oss för att laga hamburgare och se VM-finalen. Imorgon beger vi oss mot Östergötland och Blåvik. Fint!

På tal om VM. TACK svenska landslaget för att ni gav oss den här fantastiska upplevelsen! Tack för att ni fick oss att tro att allt var möjligt, tack för att ni enade landet och tack för den fantastiska stämning och sammanhållning ni plockade fram ur oss. Ser med spänning fram emot att ni bygger vidare på detta till EM 2020!

Gröningen under kvartsfinalen

1 kommentar:

Sofie - Livet på landet med tre små sa...

Har aldrig varit så intresserad av just fotboll men detta vm har jag både sett och hört flera matcher och då inte bara bitar utan hela matcher!
Kul med lag som sticker upp och som faktiskt spelar fotboll och inte bara ligger ner och kvider i smärtor.
Nej riktigt kul!

Sv: Sociala medier kan vara fantastiskt, bara man lär sig att en bild är just en bild. En bild en sekund brukar jag tänka. Det är inte hela deras liv. Och alla stora konton som lever på sina konton vet man om man tänker till att en bild i deras flöde är oftast en bild dom får betalt för och som tagit dom kanske timmar att producera!