måndag 23 januari 2023

3 år!

I torsdags fyllde Axel TRE år! Så knäppt, han föddes ju nyss? Födelsedagen inleddes med att han fick ett litet paket innan jag åkte till jobbet, sedan fick han somna om en stund och så fick han pannkakor på sängen av pappa. På eftermiddagen blev det paketöppning och sedan fick han en favorit till middag: falukorv och mac'n'cheese. På förskolan hade han berättat för all personal att han fyller tre och han hade gått med på att ha födelsedagskronan på sig, men sjunga fick de absolut inte göra.

I lördags hade vi kalas på förmiddagen. Vi bjöd på lördagsfika med frallor och massor pålägg och så hade farfar bakat tårta. Axel var himla nöjd med allt han fick och tillskotten till tågbanan bildar nu en fin slinga i vardagsrummet. Lite senare på eftermiddagen dök mormor och morfar upp och då blev det paketöppning igen, massor lek och bus och så bjöd vi på haxe till middag. Axel valde mormor till lekkamrat den här dagen och han förstår inte exakt hur viktigt det var att han gjorde just det. 

När mormor och morfar hade åkt var det en trött men nöjd pojke som varvade ner i soffan med lite Paw Patrol på plattan. En godnattsaga i form av dinosauriebok på det och sen sov han gott. Vår stora kille 💖

Ballong med Blå såklart, stora favoriten


Lite pinsamt med födelsedagssång!


Inga kommentarer: