torsdag 24 september 2009

Medlidande från en HV-supporter...

...då är botten nådd.

Jonsson | säger:
det är för att du ska fatta att LHC verkligen är dåliga, och att jag tycker synd om dig


Det värsta? Han har rätt. Det är verkligen dåligt just nu, det ser precis ut som förra säsongen. Inget grundspel, PP är värdelöst och BP är lika med hönsgård. Ska det se ut såhär tills tjeckerna anländer? Vi har ett bra lag även utan dom, det ska inte påverka så mycket. Jag för min del tror inte att det blir bättre så länge Lener är kvar. Målskyttet är sorgligt också. Vad gör Jämtin i förstakedjan egentligen? Han är ingen naturlig målskytt, och Mårtensson MÅSTE spela med någon som kan ta tillvara på hans fantastiska passningar.

Och på tal om Mårtensson, hur tror ni han känner sig? Han hann knappt komma tillbaka innan det blev prat om att de kanske måste hyra ut honom igen. Hur välkommen tror ni han känner sig då? Klart det påverkar. Så sluta! Bara sluta. Lägg av med att försöka använda honom som kassako. Det kan sluta med att vi förlorar elitseriens kanske bäste spelare. För gott.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men du skrev ju inte vilka ni förlorade mot! :D / Catrine

MATILDA sa...

Det kan ibland ta ett tag innan laget verkligen blir ett riktigt lag, och det är ju extra trögt om dom är i bra form... Det kanske är det dom är, vem vet? Det får man iaf se i framtiden ;)
*Alldeles* för tidigt att börja snacka om hur bra/dåligt det kommer gå för ett lag den här säsongen! Inte för att du gör det, känner bara för att säga det eftesom alltför många gör det redan nu, vilket är synd. =)

Sanne sa...

Tävling där du kan vinna ett namnsmycke pågår i min blogg just nu. Välkommen att kika!