fredag 9 december 2011

Fredag

Jag har redan varit uppe i 1,5 h. Inte för att jag har gjort något konstruktivt, men ändå. Har verkligen lyckats få en bra dygnsrytm.

Det är trist att det är så osäkert. Det här låtsas-sambolivet vi lever är så mysigt. Det är betydligt trevligare att komma hem och mötas av ett "hej!" istället för en tom lägenhet, och det är mycket roligare att laga mat när det inte enbart är till sig själv. Kan det inte bli brist på SO-lärare så att vi kan få göra det här på riktigt?

Nu har jag inte sett mer än målen från gårdagens match mot Modo, men det verkar ändå ha varit ett litet steg i rätt riktning. Dock har vi fortfarande förtvivlat svårt att göra mål, och skulle vi nu vända detta och gå till slutspel så är det just det som antagligen kommer fälla oss. Det, och det faktum att vi har lite för veka backar. Det behövs fler av Pihls typ. Vi har en sådan, Lorentzon, och han får knappt spela. Vilket är konstigt med tanke på att han gör mer på de få minuter han får än vad somliga andra har gjort på hela säsongen...

Idag är jag ledig och planen är civilrätt och Mass Effect 2.

1 kommentar:

Mikaela - Hockeyskribent sa...

Nej det är viktigt det där med köpegrejen. Alla lag utom HV köper tydligen sina spelare. haha..