onsdag 1 augusti 2012

Skånesemester 2012

I torsdags jobbade jag till 15, och sedan begav jag mig direkt ner till Ängelholm. Blev upphämtad i Munka-Ljungby, spelade fotboll med Aissa, åkte och köpte godis, kollade på Vänner, gjorde ett tappert försök att se på film men jag somnade och nattbadade i Västersjön.

På fredagen åkte vi till Helsingborg, mötte upp Fredrik, grillade i en park och såg sedan Björn Rosenström spela. Kvällen avslutades med Mario Kart.

På lördagen var vi på fotboll, HIF - IFK Norrköping. Riktigt usel match från HIF:s sida. På söndagen åkte vi till Kullaberg. Parkerade vid fyren och klättrade sedan på klipporna (döpta till "rollspelsklipporna") däromkring och tog en del fina bilder. Upptäckte på väg tillbaka att det var folk som klättrade på liknande ställen fast med utrustning, var det vi som var dumdristiga eller de som var överdrivet försiktiga? På kvällen/natten gjorde vi ett tappert försök att bada i havet, men vi tog två steg ut och vände sedan. Fy satan vad kallt det var!

På måndagen blev det ett besök hos Jonas mormor innan vi strax efter 15 påbörjade resan hemåt. En väldigt härlig semester och i år fanns det faktiskt tid för att bara ta det lugnt. Till skillnad från förra året då i princip all vaken tid var uppbokad, och jag dessutom åkte till Göteborg mitt i allt.

Så här ledsen kan man bli när husse inte är hemma. Har ni någonsin sett en mer deprimerad hund?




På Helsingborgsfestivalen

Kullaberg


Fotograf: Jonas.

Idag är jag ledig, och dagen har ägnats åt att städa, lunch på Subway och lite shopping. Nu ska jag testa mitt nya spel. Lagom uppladdning inför 8 arbetspass på 9 dagar.

Inga kommentarer: