fredag 14 februari 2014

Cirkus LHC

"Från en källa som jag betraktar som ytterst pålitlig har jag fått info om att Kolarik inte är särskilt populär internt i LHC. Anledningen ska vara att han kritiserar sina medspelare och skäller ut de som inte gör sitt jobb. Inga konstigheter om ni frågar mig. Men i LHC är det tydligen viktigare att det mysigt tillsammans än att producera..."

Vad fan. Stämmer detta så har de spelare som gnäller två alternativ att välja mellan:

1: Börja göra ditt jobb.
2: Dra åt helvete!

Spelar ingen roll om det så är hela förstakedjan eller till och med Magnus Johansson, har de problem med kritik kan de försvinna långt härifrån. Mysigt och trevligt kan man ha det på fritiden, på isen ska man som professionell idrottsman alltid göra sitt bästa. Och man måste tåla att få kritik om man inte gör det.

1 kommentar:

Sofie - Livet på landet med två små sa...

Men sluta.. Ett jobb är ett jobb och kritik måste man kunna ta. Handlar om två sätt att ta det bara. Ta det åt dig och gör ngt åt det eller fortsätt gör ett dåligt jobb riskera sparken istället...

Sv: Ja det var en jäkla pärs.. Nog värst i mammahjärtat som fått sig en rejäl törn... Gud som jag kunde skadat den finaste lilla tösen i världen!