torsdag 27 februari 2014

Träningsvärk

Herregud mina lår! Jag förstår inte. Fokus under gårdagens träningspass låg på mage och armar, men där känns det ingenting. Allt, precis allt, sitter i låren. Kombinera det med att bo på tredje våningen, tvättid och hissar jag vägrar åka för att jag inte litar på dem. Jättekul.

Igår såg vi The Monuments Men på bio, en väldigt charmig film med en del humoristiska inslag. Den är inte speciellt action- eller fartfylld, men jag tyckte inte att det var något negativt. Den är, i mina ögon, inte seg eller långtråkig för det.

För övrigt har jag återupptäckt hur kul det är att träna. Det har lett till att jag idag har köpt ett par gymhandskar för att jag börjar få valkar på händerna. Det räcker med att de blir torra och får självsprickor så fort någon säger "minusgrader", de behöver inte valkar också. Träningen har också lett till att det har blivit extremt tydligt att det är just fotboll jag spelat en tredjedel av mitt liv, och inte något som kräver mer armstyrka. Jag klarar nämligen 140 kg i benpress, men knappt 10 kg i vissa arm-maskiner...

Nu sitter jag och väntar på att MODO - LHC ska börja. Förhoppningsvis kan de bygga vidare på att de till slut faktiskt vann mot Skellefteå i tisdags, men det enda man vet om detta lag denna säsong är att man inte vet vad man får!Nytt, och mycket bra, från Combichrist!

1 kommentar:

Anna sa...

Känner igen det där med torra händer och självsprickor. Ett elände minst sagt! Och om bara ordet minusgrader får huden att spricka så vågar jag inte ens tänka ordet diskvatten (och så lägger man till tanken på en disktur och förvånas genast över att man har någon hud kvar på händerna över huvud taget). Valkar känns däremot inte så aktuellt för min del men det beror nog mest på att jag hittat en träningsform där det mest slitsamma för händerna är när jag knyter skorna!