onsdag 24 september 2014

Den tjugofjärde i nionde

Jag skulle fan aldrig yttrat något om att LHC kan blir bra i år. Visst, vinst mot Örebro men det ska ju vara en självklarhet. Mot Skellefteå och Växjö såg det katastrofalt ut. Varför har den där jävla klubben så svårt att lära sig av tidigare säsongers misslyckanden?

Nåväl. I helgen firade vi vår fyraårsdag. Vi smygstartade på lördagen med att gå ut och äta på en mysig italiensk restaurang. Att det blev just den var ett sista minuten-beslut, för vi läste recensioner om det ställe vi först tänkte gå till och blev lite skrämda av att härsken fisk var något som återkom flera gånger. Att välja La Trattoria Linetti istället var ett mycket bra beslut, väldigt trevligt ställe och jättegod mat! Dit kommer vi definitivt gå fler gånger. Söndagen ägnade vi åt sport och tv-spel. Två dagar som sammanfattar vårt förhållande väldigt väl!Annars har jag haft sista föreläsningen på första delkursen i sociologi. Så nu är det bara att börja tentaplugga!

1 kommentar:

Sofie - Livet på landet med två små sa...

Sv: precis! Man vill bara sätta en skylt i skallen! Men nu är "bara" hostan som ska ge med sig! SJukt dryg förkylning har detta varit!

ha en fin fin helg på er!