tisdag 9 september 2014

Fullt ös medvetslös

...nä, inte riktigt. Men det har varit en aktiv dag. Först föreläsning kl 10-12. Sedan tog jag tåget hem, och eftersom det har varit strömlöst här idag på grund av arbete i trappuppgången så åt jag lunch på stan. Efter det blev det ett pass på gymmet, och nu är jag hemma och håller på att tvätta. Inte många lugna stunder hittills idag! Men nu ska jag duscha, dricka te och äta något.


Förresten så blev jag positivt överraskad på gymmet! Det finns en tjejavdelning (för de som känner sig obekväma eller uttittade, eller osäkra under de tider det inte är bemannat), och de brukar tyvärr inte vara speciellt bra utrustade. Men eftersom det var ganska fullt i övrigt idag bestämde jag mig för att testa, och det var mycket bättre än förväntat! Det fanns till och med en avdelning med fria vikter, och det har tyvärr varit ganska ovanligt tidigare. Så Fitness 24 Seven får en Cooper* för det!

*en tumme upp alltså. Efter att vi sett klart Twin Peaks så heter det "en Cooper" här hemma...


1 kommentar:

Sofie - Livet på landet med två små sa...

Hata facebook alltså, appropå bilden, haha...
Skönt att gymmen inser att även tjejer använder vikter! Har läst Olgas bok om träning nu så känner att kanske kanske man kan dra igång ngt men vi får se!

Sv: och då måste jag ju erkänna att jag minsann aldrig varit på julmarknad i köpenhamn, haha...
Fredriksdal måste du med åka till nu när ni bor i helsingborg. Den var bättre förr men ändå lite ett måste!

ha en fin helg!