tisdag 11 november 2014

Title is unrelated

När Jonas hade höstlov köpte vi Arkiv X-boxen, och nu är vi ungefär halvvägs på säsong 2. Det är inte riktigt lika läskigt nu som när jag var liten och tjuvkikade trots att jag inte fick se det, haha. Nu är det de vanliga människorna som begår hemska brott som är obehagliga, inte de uppenbara monstren som mördarkackerlackorna.

Helgen gick i ett! På lördagen blev det en mycket trevlig fika hos Sofie och Emil, för att fira Anna som fyllde 4 år. Vi hade köpt ett set med pärlor och paljetter som man kan göra hals- och armband av. Tror att det passar henne perfekt, men viss risk för att föräldrarna kommer hitta paljetter överallt, haha.

Söndagen började vi med att meta plattfisk i hamnen. Det var blåsigt och disigt, men ändå fint. Vi fick dock inget, det var lite svårt att känna om det var vinden eller en fisk som drog i linan. Baserat på antalet räkor vi blev av med slutade det ungefär 5-0 till fiskarna. På eftermiddagen/kvällen var det sedan dags för gåsmiddag vilket var lika gott och trevligt som vanligt. Kändes som att jag inte skulle behöva äta på en vecka efteråt. Tittade även på lite gamla kort och busade med Casper och Anna. Allt som allt en väldigt trevlig kväll! :)1 kommentar:

Sofie - Livet på landet med två små sa...

Ni hade ju ännu mera fullt upp än vi den helgen! Fast vi slog till med två kalas på samma dag och sen gås dagen efter! Var en trött trött familj på söndag kväll minsann!

Anna blev superglad för pärlorna! Ja allt hon fick. Hon är väldigt tacksam att ge saker!

Sv: lite stolt över Annas tårta för fick minsann med alla hennes önskemål om rosor, tulpaner, rosa och strössel.