fredag 27 juli 2018

Onsdag och sista dagen

Så var sista dagen kommen! Vårt flyg skulle dock inte gå förrän 17:50 så vi hade tid kvar till lite äventyr. Sofie skulle köpa present till barnen så vi begav oss mot ett köpcentrum i närheten (nåja) av hotellet.Innan vi gick in i köpcentret kanaliserade vi Joey. "I'm gonna have to go into the map!"


Och så kom hattarna fram! Dessa hattar alltså, kändes som att vi letade överallt och till sist så hittade vi dem i ett litet stånd vid Trafalgar square. 12 pund nästan enbart för en bild? Lätt!
"If you're gonna make me choose between you and the hat, I choose the hat!"


Sofie hittade det hon var ute efter och jag fyndade en tröja. Promenaden tillbaka till hotellet gick sedan via ett extremt torrt Kensington gardens. Vi hämtade våra väskor och tog tunnelbanan till Liverpool street. Där åt vi lunch på en restaurang som var extremt stereotypiskt manlig med fokus på kött och whiskey och med kombinationen shooting range och bar. En virtuell shooting range, men ändå. Dessutom stack vi ut en hel del då den låg mitt i finansdistriktet, men fish & chips kunde de göra! Pommesen var otroligt goda, väldigt salta och knapriga. Inte ens Sofie behövde extra salt vilket säger en hel del, haha!

Efter lunchen tog vi tåget ut mot flygplatsen. I måndags på väg in till London var det svalt och skönt på tåget så vi tänkte att det skulle bli likadant nu. HAHA sa ödet och gav oss ett tåg som var som en bastu. Det var extremt skönt att gå av och komma in på den svala flygplatsen. Vi hade lite tid att fördriva innan vi kunde lämna av vårt incheckade bagage men tiden gick rätt snabbt. Sedan fastnade jag i säkerhetskontrollen och fick vara med om både helkroppsskanning och visitering. Storbritannien verkar inte riktigt lita på mig! Efter det flöt tiden på rätt bra, i taxfree köpte vi presenter till våra män och rätt som det var så var det dags att gå på planet. Vi blev dock sittande där ett tag innan vi kunde lyfta, men en del av det togs igen på vägen så det blev inte så farligt i slutändan.


Så här tyckte vi om att åka hem! Vi har haft toppendagar och tänker göra storstadsweekend till en årlig tradition. :)

Sofie lämnade av mig i Boxholm och där väntade världens bästa Jonas på mig! Han åkte från Helsingborg ungefär när vi lyfte för att hämta mig. Vi var framme i Helsingborg runt kl. 04 och stupade då i säng. Jag har nog aldrig somnat så fort!

1 kommentar:

sexleksaker intimleksaker.com sa...

Rekommenderar Kamagra för orgasm! Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren eller helt enkelt tycker apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexhjälp, Kamagra. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i potens väg ...