söndag 21 januari 2024

4 år!

Vi har en fyraåring! I fredags väcktes han av sin pappa med frukost och present på sängen. Det blev såklart pannkakor med lönnsirap och paketet innehöll såklart en Paw Patrol-figur med fordon. Han var lite nervös inför att vara på förskolan på sin födelsedag, troligtvis kände han sig lite obekväm inför uppmärksamheten det kan innebära. Men han gick med på att ha födelsedagskronan och i år fick de faktiskt sjunga för honom!

 

På eftermiddagen blev det fler presenter i form av lego och en egen radio. Han älskar musik och startar radion i köket varje gång vi är där så han fick en egen för att kunna lyssna när han leker på sitt rum. Vi bakade även lite kakor till det kommande kalaset, sedan blev det mac n cheese och falukorv till middag och lite mer lek innan en nöjd pojke somnade gott.




Igår var det dags för kalas. Tidig eftermiddag så kom mormor, morfar, farmor, gammelfarmor, faster, farbror och 3 kusiner för glass- och kak-kalas. Vi fick inte sjunga för honom men blåsa ut ljus gick alldeles utmärkt. Han fick jättefina presenter och kusinerna röjde ordentligt. Mormor och morfar var sedan kvar över natten och till middag blev det haxe enligt det större födelsedagsbarnets önskemål. Fin helg!


Inga kommentarer: