lördag 6 januari 2024

Bubbel och hockey

På annandagen hade jag bokat hockeydejt med Sofie! Det blev sån succé gången innan att vi var tvungna att upprepa det. Den här gången hade vi biljetter på ståplats och vi kom fram till att det nog var under 2007 som vi senast var på ståplats tillsammans. Sjukt.

Vi tog tåget in till Linköping och började med ett besök på Hörnan Bar & Käk där vi hade hört att de har bra hamburgare. Vi blev inte besvikna, de var helt otroligt goda! Såklart blev det bubbel till, perfekt uppladdning inför matchen.

Själva matchen var faktiskt ganska jobbig, den stod och vägde hela vägen in i tredje perioden men väl där såg Russell och Ehn till att LHC på två minuter gick upp till 2-0. Alltså känslan när en fullpackad ståplatsläktare vrålar av lika delar lättnad och glädje, den är svårslagen. Till sist blev det vinst med 4-1. För första gången på ett par år så hittar LHC oftare vägar att vinna även när spelet inte klickar istället för att hitta vägar att förlora, och jag måste säga att jag gillar den här nygamla vanan.

Bästis, burgare, bubbel och Cluben, det blir inte mycket bättre än så!

En Linkan med kyckling

Nöjd!

Inga kommentarer: