fredag 5 januari 2024

Det blev jullov

 

Jag och Axel tog jullov en dag innan Jonas, så torsdagen den 21 december hade vi en dag för oss själva. Axel fick julgranspynt att måla själv i sin paketkalender denna morgon, så dagen gick i pysslandets tecken.



Den 22 december var vi äntligen lediga allihop! Det var en väldigt lugn dag då vi gick läääänge i pyjamas. För Axel handlade den mest om väntan på att få åka till farmor och farfar, men vi hann även med att pyssla armband och dekorera pepparkakshus. När farmor till sist hade slutat jobba så lämnade vi Axel där för övernattning. Väl tillbaka i Helsingborg gick vi till Radisson och tog en drink innan vi gick hem, lagade middag och packade inför julfirandet.




23 december = Festivus! Viktigt!


Den 23 stuvade vi in all packning och oss själva, åkte till Höja för förmiddagsfika och för att hämta upp vår son, och begav oss sedan mot Östergötland! Trots snö en ospännande och händelselös resa. Strax söder om Tranås och fram till Sommen var det lite sämre väglag men inga bekymmer på något vis. Väl framme blev det lite pulkaåkning innan Bingolottos uppesittarkväll där vi i vanlig ordning inte vann ett dugg. 

Inga kommentarer: