torsdag 24 oktober 2019

Hej vecka 27!




Det är så knäppt, nu är det under 100 dagar kvar tills han är beräknad. Ögonfransarna är helt utväxta och han suger ofta på tummen. Kanske häftigast är att smaklökarna nu är utvecklade och han kan känna av vad jag äter genom att smaken på fostervattnet ändras. Stark mat kan visst ge hicka. Han sparkar på både hit och dit och den senaste veckan har jag märkt av en tydlig vakenperiod under eftermiddag/kväll. Fler och fler rörelser syns också utanpå, samtidigt som han fortfarande har en förmåga att lägga sig långt in och liksom gömma sig lite. Hur jag än sitter så har han åsikter om det och han sparkar gärna neråt. Allra roligast är att Jonas äntligen kan känna väldigt mycket rörelser utanpå!

Förra fredagen gav jag upp och köpte stödstrumpor. Ett jävligt tråkigt inköp men HERREGUD så bekvämt det är. Lätt värt att krångla strumpbyxorna över dem på morgonen! Har fortfarande inte fått någon hormonrand på magen så jag kanske är en av dem som inte får det? Har inte upptäckt några nya bristningar ännu, får se om det dyker upp framöver. Konstiga drömmar är tillbaka men jag kan inte minnas dem i någon större utsträckning.


25+5 i tisdags

1 kommentar:

Sofie sa...

Skönt att strumporna hjälper!

SV:

Jag har så svårt att se likheter och var likheterna kommer ifrån.
Kan tycka att Lucas och Casper är väldigt lika och pedagogen på dagis som hade Casper som liten säger ibland att i vissa lägen så får hon världens flashback och ser Casper framför sig när Lucas gör/säger vissa saker.

Ja Lucas är verkligen lätt och bara hänger på! Har han gjort sedan han var bebis. Han bara hängde på allt.
My är verkligen något helt annat!