söndag 5 juli 2009

090705

Jag vet knappt var jag ska börja. Men för att göra en lång historia kort:

Igår var det grillkväll som gällde, och det började riktigt bra. God mat, skratt, Spotify, youtube-ande, "jag har aldrig", dricka och godis. So far so good. Men sen visade det sig att två personer inte kan hantera alkohol, och det var då det började spåra ur. Lögner, reaktionssökande, utbrott och så vidare. Först smög jag och Nathalie omkring i trädgården, och sen låste vi in oss på toan för att prata. Där bestämde vi oss för att ta våra saker och gå ut, så att vi skulle kunna sticka fort om det skulle behövas. Tur att vi gick ut när vi gjorde, för strax efter så rök de där två ihop. Då började Nathalie ringa runt för att se om någon kunde hämta oss, och räddningen blev två ordningsvakter som direkt satte sig i bilen, och Johan som vi kunde sova hos. Guld värda! Vid halv 3 gick vi alltså på vägen och skrattade åt det hela, medan vi väntade på ordningsvakterna. Det var hur skönt som helst att sätta sig i bilen och kunna slappna av, för de där två var så borta att absolut inget man sa gick in, och man vet aldrig vad de kan vara kapabla till. Obehagligt.

Jag är framförallt förbannad på en av dom. Du har tagit hand om en valp, en valp som blivit misshandlad av de tidigare ägarna. En valp som är så nervös att det gör ont att se. Och du beter dig på det sättet? Du gör definitivt inte den hunden en tjänst, den kan inte ens lita på sin husse!

Idioter.

Idag har vi kollat på NCIS (och givetvis dreglat över DiNozzo, Gibbs och Ari Haswari), ätit en väldigt god foccacia med fetaost och kyckling på Gusto, och självklart gått igenom den här sjuka kvällen.

1 kommentar:

Jennie sa...

vill du ha hjälp med din bloggdesign ? :)