onsdag 1 april 2009

April, april

Det blev en sväng till Tranås för att träffa Sofie och Hugo idag. Först gick vi en sväng och letade efter en lekplats. Jag och Sofie hade kul i alla fall, Hugo såg mest ut att tänka "men vad jobbiga ni är!". Sen gick vi och köpte nåt att äta. Det blev en klassiker i form av potatissallad och rostbiff, som vi åt på altanen.

En liten "rostbiffsincident", bus med Hugo, skratt och en del kort - så kan man sammanfatta dagen. Dessutom har vi bildat förening: VVW - Våga Vägra Winnerbäck!


Ikväll börjar den äckligaste SM-finalen sen 2004. Synd att det inte är ett aprilskämt. 0-0 och alla dog vore det allra bästa, men det är väl att hoppas på för mycket. Det finns bara en sak jag unnar HV och deras supportrar, och det är en finalförlust. Dessutom skulle SM-guld till FBK betyda att LHC får kvala till Champions Hockey League nästa säsong. Inte allt för svårt att gissa vilka jag hoppas förlorar va?

Mor och son åker rutschkana


Söööööt! =)

1 kommentar:

MATILDA sa...

Jaha, haha samma här! Men just nu står det 2-0 till dom :(.. KÄMPA FBK!

Erik A är en back med en väldigt speciell åkstil, det kommer du märka=) Han var en av våra lyckligaste målskyttar också, blir alltid så lycklig när han får göra mål! å han kan både va bra å ha defensivt och offensivt ;P Och han har utvecklats, förra säsongen syntes han inte lika mke motför nu den senaste =)