fredag 12 maj 2023

29 april - ett dygn på tu man hand


Lördagen den 29 april började precis som en lördag brukar göra, med handling och fika till melodikrysset. Det där med att sitta i kundvagnen existerar inte för Axel längre, dels så börjar det bli obekvämt att få ner honom i sitsen och dels så vill han kunna kolla sig runt och se allt och då är det dumt att sitta fast åt ett håll. Så numera växlar han mellan att stå och att sitta i vagnen. Han ska också ha banan och han ska helst sköta scanningen.





Sedan packade han upp bilbanan som han har fått av en av mina kollegor och den blev direkt en hit! "Jag tycker OM den!" blev det omedelbara omdömet.


Senare på eftermiddagen packade han med sig Magenta och så åkte vi till farmor och farfar där han skulle tillbringa natten. Vi hade nämligen bokat bord på Vass för en date night.


Invigde ny klänning kvällen till ära!


Bubbel och vitlöksbröd till förrätt. Otroligt god cava!


Jag åt smörstekt röding med spetskål, fänkål (anas knappt under fisken där) och en ört- och vitvinssås. Fisken var väldigt fin och såsen otroligt god! Dessutom plus i kanten för att man fick mycket sås.


Nyförlovade! Inget är en överraskning efter nästan 13 år och det var inget gå ner på knä-frieri, utan det är något vi har pratat om ett tag och min ring har vi sett ut tillsammans. Däremot hade vi inte bokat bordet med detta i åtanke utan att ringen var med till restaurangen var Jonas initiativ. 


Söndagen inledde vi med lite sovmorgon och brakfrukost i soffan, där vi slappade större delen av tiden tills det var dags att göra sig iordning för att åka till Höja och fira lite valborg.


Vi möttes av en kille som hade haft det väldigt bra hos farmor och farfar. Han älskar verkligen att vara där, att få hjälpa till och att han har ganska mycket frihet eftersom det är på landet. Underbart!


"Jag ÄLSKAR Bitzy!"
Han har väldigt nära till sina känslor just nu och han är inte rädd för att uttrycka dem, så allt får ganska mycket kärlek (och även en hel del utskällningar, haha).


Vilket dygn! 2023-04-29 💖

Inga kommentarer: