onsdag 17 maj 2023

De första dagarna i maj



1 maj: Mitt efter äggplock-träningsförbud var äntligen över! Efter det egentid med Axel då Jonas åkte och fiskade. Här är något väldigt "tooooooookigt!".






2 maj: En vab-dag med en snorgubbe. Frågade vad han ville ha till frukost och han önskade "vanliga bullar från den gröna butiken". Sagt och gjort. Han cyklade in där bland pendlare som köpte frukost med ett "här kommer jaaaag!". Mycket legobygge och glass till mellanmål.



3 maj: Grillpremiär! Grillskålen är en viktig tradition i vår familj.



5 maj: Kvalitetstestar pappas lagning.




6 maj: Mysig eftermiddag i Munka-Ljungby. Vi fikade, barnen röjde runt och vi vuxna spelade nummerkubb. Bra mycket roligare än vanlig kubb måste jag säga, trots att jag var sämst!


 



7 maj: Städhjälp, lekplatshäng och titta på båtar i oceanhamnen. Man vet att man uppfostrar barn i Helsingborg när man får lämna lekplatsen för att gå och kolla när färjan lägger till och fordon kör av... Avslutade såklart med glass!


9 maj: Med pappa på fotboll blev det önskemiddag på balkongen. Eller, två minuter på balkongen. Sen konstaterade Axel att det faktiskt blåste för mycket så vi åt i soffan istället.

Inga kommentarer: