tisdag 31 mars 2009

090331

Nu har hörseln återhämtat sig. Aldrig mer konsert utan öronproppar.

Igår var jag i Mjölby och träffade Nathalie. Vi satt på Nyfiket tills dom stängde, och sen gick vi över till Gusto. Haha. Det blir alldeles för sällan nu, men samtidigt är det skönt att veta att man inte behöver umgås konstant... =)

Då var det klart. LHC möter St Louis Blues i höst. Det är häftigt, men man ska inte tro att dom spelar här gratis. Med en publiksiffra på 6000+sponsorintäkter+annan försäljning så ska det visst gå +/-0, men... Global finanskris och LHC ska göra nedskärningar på närmare 15 miljoner kr. Då känns den här chansningen sådär va?

1 kommentar:

MATILDA sa...

Jo precis! :) Ja alltså jag klarar inte av alla dessa rykten! På sportbladet står det "Bertil till LHC", sen står det på expressen "Bertil sticker till KHL". Man ba vaa? XD
Jaha okej, haha, jag fick veta att Koskenkorva var alkoholgrejs när han kom hit ;D Men vi vill så gärna ha kvar honom, han står 1a på min "vill-ha-kvar-lista"!

Jag både tror och verkligen hoppas att FBK vinner! Dom är inga favoriter från min sida, men jag har väldigt svårt att tåla just HV71, det är laget jag har som svårast för i hockeyvärlden:)