tisdag 10 mars 2009

To assume is to make an enemy of exactitude

De senast spelade låtarna:
Metallica - One
Nellie Mckay - The Dog Song

Joakim Thåström - Kärlek Är För Dom
Android Lust - The Want
DJ Tricky - The Riddle (Sven-R-G vs. Bass-T Remix)
Roxette - View From A Hill
Depeche Mode - Wrong


Ni kan inte anklaga mig för att ha snöat in på endast en musikstil i alla fall, haha.


Det är mycket hockey nu. Men det är ett stort intresse och det är slutspel, lev med det. ;) Gårdagens match var en uppvisning i stabilt försvarsspel, effektivt PP och underbart BP. Det spel de visar upp i numerära över- och underlägen har de mörkat rätt bra under grundserien. Henriksson var bra, Jämtin gjorde det han har betalt för: Skellefteå tappade fokus och började jaga honom, och Niklas Persson var grym som vanligt.

Magkänslan säger att det var mål, och jag var säker på att han skulle döma mål där. Men man kan inte klaga när en videobedömning går LHCs väg. :D På de bilder jag sett kan man inte se att pucken är utanför, men man kan heller inte se om pucken är inne, och trots att videodomaren har tillgång till flera vinklar kunde inte han se det heller. Alltså kan man inte döma mål.

Majesky, Håkanson och Hlinka jublar

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, vi i publiken var först väldigt osäker om det var mål och började alltså inte jubla helt, men sen då dom visade i repris blev man hur himla överlycklig som helst för då såg man att pucken gick in! YEHAA =D ...Sen efter en bra stund kommer domaren ut och, INTE dömer mål. Man ba vaaaaa och blir helt förkrossad, det var då jag bla bröt ut. Alltså nu när dom inte kunde se den där pucken måste dom sätta ut fler kameror! Spelar ingen roll att dom redan har ett flertal!

Anonym sa...

Åh tack!