fredag 29 maj 2009

Vilse i fiendeland

Sofie och jag har varit i Jönköping idag. Först skulle vi lämna deras gamla vagn mitt inne i stan, vilket var lättare sagt än gjort. Vi hamnade fel och fick stanna vid en informationsplats och kolla på kartan. Den kartan dekorerade vi förresten lite fint, haha. Till sist lyckades vi hitta dit, och då dök nästa utmaning upp. Att ta sig därifrån till Solås Center. Det tog ett tag, och under tiden hann vi köra fel några gånger och nästan få polisen efter oss. Vad fan, ni ska föregå med gott exempel i trafiken, blinkar ni inte får ni skylla er själva.

Efter många om och men kom vi fram, och Sofie köpte en ny fin vagn till Hugo. Dessutom har vi ätit på Sibylla, blivit illamående vid åsynen av en osedvanligt äcklig hockeytröja, skrattat och sjungit ABBA - en helt vanlig H&S-dag med andra ord. :)

Dagens bästa citat: "- Men gasa då din jävla zucchini!"
Suzuki, zucchini... Det är inte lätt, eller vad säger du Sofie? ;)

För övrigt tycker jag att de kapade facebook-grupperna är stor humor. Vissa gruppnamn kanske inte är jätteroliga, men folks reaktioner är oerhört komiska. Det är kul men samtidigt lite tragiskt att se att så många tar de här grupperna på blodigt allvar. Det är bara facebook-grupper för tusan! Inget man kan rädda världen med.

1 kommentar:

Zouphie sa...

grönsaker och bilar det är inte lätt...:P