onsdag 21 september 2011

Underbar vändning!

I 55 minuter var jag irriterad och uppgiven på läktaren. Allt var bara fel. Felpass, felstuds, felskär. Det var tappade puckar, tappad balans, långsamt power play och allmänt bara otroligt dåligt. Att underläget bara var ett mål är enbart Engstrands förtjänst.

Sedan gjorde Rahimi det han gör bäst, han tog en onödig utvisning, och 15:02 in i tredje perioden var det kvitterat! Två minuter senare var vändningen fullbordad, även det målet i power play. Där fick jag för att jag gnällde på den spelformen hela kvällen.

Det verkar som att det i årets upplaga av LHC finns saker som har saknats ordentligt de senaste säsongerna. De verkar ha en förmåga att vinna även när de inte spelar på topp och de verkar kunna vända matcher! Det har saknats brutalt de senaste åren. Dessutom så finns det många juniorer som kliver in och spelar som om de inte gjort annat än spelat elitseriehockey. Christopher Fish är ett lysande exempel från igår, han kliver in i power play och är fullständigt respektlös och styr och ställer. Helt underbart!

Känns onekligen som att klubben är på väg åt rätt håll, på många punkter.